tiistai 3. huhtikuuta 2012

Bloggaaminen on virtuaalieläimelle lajityypillistä käyttäytymistä

freefoto.com
Haluaisin kuvitella, että jos en nyt ihan ole diginatiivi, niin ainakin hyvin kotoutunut maahanmuuttaja. Mobiililaitteita en ole toistaiseksi juurikaan käyttänyt, mitä nyt matkapuhelinta. Kannettava tietokoneenikin on löytänyt kotoa niin vakiintuneen paikan, että se voisi aivan yhtä hyvin olla tavallinen pöytäkone, siksi vähän sitä siirrellään. Tällä hetkellä otan varovaisen uteliasta kontaktia e-kirjan lukulaitteisiin. Niitähän saa lainata meiltä.

Aikuiselämäni aikana verkosta on tullut paikka muiden joukossa. Siellä on ihmisiä, viranomaisia (kuten poliisi), laitoksia (kuten kirjasto), hyödyllistä tekemistä, täydellistä ajanhukkaa ja haitallista tekemistä. Nuoret, niin sanottu Y-sukupolvi, on syntynyt käsi kosketusnäytöllä. Jos he eivät löydä jotain verkosta, sitä ei ole olemassakaan.

Voisi sanoa, että uuden blogin perustaminen on virtuaalieläinten lajityypillistä käyttäytymistä. Ihmiset haluavat kertoa, tämän ajan ihmiset haluavat kertoa toisilleen asioita myös verkossa. Lukupedon koti on Toenperän kirjasto. Pidämme sen rauhallisena hyvillä lukuvinkeillä. Tervetuloa lukemaan, jätä ihmeessä jälki kommenttilaatikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti